Ik ben een ervaren beginner

“Ik ben een ervaren beginner”.
Toen het op LinkedIn als quote voorbij kwam, was ik getriggerd. 
Wat maakt dat je ervaren bent?
Wanneer ben je een beginner…
Voor mij is het een spannende vraag en tegelijkertijd realiteit. 
Met enige trots en vol enthousiasme zeg ik daarom “ik ben zo’n ervaren beginner”. 

Mijn nieuwe uitdaging als ZZP-er is “The Organizing Pro 4 u”. Waarmee ik mijn jarenlange ervaring als secretaresse en de recente opleiding tot Professional Organizer gecombineerd inzet voor diegenen die hulp kunnen gebruiken. Bij het managen van de diverse (digitale) informatiestromen, overzicht bewaren op de groeiende takenlijst en last but not least zelf de regie terug nemen over de agenda die zelden ruimte laat om die dingen te doen waar jij blij van wordt: jouw eigenlijke werk; je talent. En vrije tijd voor jou en je gezin.

Voel jij je ook een “ervaren beginner” in de digitale wereld? Kun je wel wat tips & trucs gebruiken om de regie weer in eigen hand te nemen en verdient je (thuis)werkplek ook een efficiency upgrade?
Laten we dan samen beginnen met een kennismaking; dan komt die ervaring vanzelf!

Comments are closed.