Van re-actief naar pro-actief

“Ik ben van re-actief naar pro-actief gegaan en mensen vragen aan mij hoe het komt dat ik ineens zo georganiseerd ben”. 
De jonge, talentvolle man tegenover mij – in beeld op het scherm – glimlacht er breeduit bij. Hij heeft nog steeds veel werk, maar alles onder controle. En voelt zich daar goed bij. Ik word er blij van. Dankjewel “jonge, talentvolle man tegenover mij”😉
Wat een leuke job heb ik toch. Mensen blij maken door anders naar hun werk te laten kijken. En hen te laten ervaren wat kleine aanpassingen en andere keuzes teweeg kunnen brengen. 
Binnenkort mag ik een bijzondere dame interviewen. Volop “in bedrijf” en een absolute “high performer” die de lat hoog legt voor zichzelf. Ik hoop bij haar ook een lach op haar gezicht te krijgen als ze denkt aan haar agenda en taken. 
Ben jij je werkdag met vertrouwen en een glimlach begonnen? 

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding


Comments are closed.