Moeiteloos iets bereiken? Geloof je het zelf?

Om de haverklap lees ik het: #moeiteloos afvallen, moeiteloos klanten werven, moeiteloos beleggen, you name it en men roept om het hardst dat je er vooral geen moeite voor hoeft te doen.

Toch jammer dat ik dan blijkbaar de enige ben die wel hard moet werken om af te vallen, klanten te werven of überhaupt geld over te houden.

Laat ik dan maar met de deur in huis vallen: als je op zoek bent naar rust, overzicht en ruimte en bij mij een training volgt of een workshop, dan moet je echt je best doen. En als plannen en #organiseren niet jouw talent is, dan moet je hard werken om daar een passende oplossing voor te vinden.

Als jij denkt dat je met een “simpele oplossing snel klaar” geholpen bent: ik wens je veel succes en wijsheid. En ik ben geïnteresseerd in hoe je dat hebt gedaan. Oprecht. Want ook ik blijf me op de hoogte houden van trends en ontwikkelingen. En dat kost moeite. Dus bij voorbaat mijn dank.

Heb je echter na meerdere moeiteloze probeersels nog steeds geen grip op je werkdag? Ervaar je #onrust vanwege je e-mail? Zit je hoofd vol en vergeet je deadlines plus de dingen die je moet doen?

Wil je die onrust veranderen, moeite doen om dingen te proberen en uiteindelijk daar de vruchten van plukken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Door middel van een aantal persoonlijke sessies, online of offline naar keuze, help ik jou weer de regie te krijgen over je werkdag. Met #rust in je hoofd en #ruimte in je agenda tot gevolg. Zodat je die dingen kunt gaan doen waar je extra blij van wordt.

Meer info? Dat kan. Bel me of stuur vrijblijvend een whatsapp op 0623706797 en ik vertel jou er meer over.
Stuur je liever een e-mail? Dat is ook prima: info@theorganizingpro4u.nl staat er klaar voor.

Regelmatig tips en trucs lezen? #letsconnect.
Sowieso ben ik altijd in voor netwerken en verbinding. Daar hoort wel een (virtuele) #koffie bij.

En zeg nou zelf: geloof jij er in dat alles maar moeiteloos moet gaan?

Comments are closed.