Stond Blue Monday gisteren bij jou in de agenda?

Of kwam je er achter via social media? En wat heeft de dag jou (ongepland) gebracht?

Ieder jaar weer denk ik er aan te ontkomen. De speciale dagen. Dag van de kapper, secretaressendag, dag van de arbeid. Je kunt er een agenda mee vullen. Maar ik doe het niet. En ik laat me er zeker niet door beïnvloeden.

Dus heb ik die hele blauwe maandag al het positieve benadrukt en het negatieve genegeerd. Het resultaat? De dag werd steeds leuker en ik kon de minder leuke dingen beter een plek geven. Ik sloot de dag af met een goed gevoel.

Vandaag is voor mij dan ook Happy Tuesday. Morgen wordt het Happy Wednesday.

Laten we Happy Days inplannen met z’n allen. Deze hele week. En wat positiviteit verspreiden.

#happydays
#positiviteit
#plannen
#letsconnect

Comments are closed.