Wat levert zo’n training “effectief plannen en organiseren’ je op als je na een paar maanden evalueert?

Vanochtend ronde ik een paar leerzame evaluatie-gesprekken af om daar een onderbouwd beeld bij te krijgen.

Hoofdvraag van mij was hoe men het geleerde in praktijk bracht en wat er wel en niet goed werkte voor hen.

Het is fijn om van betrokkenen terug te krijgen, dat het nieuwe plannen en organiseren hen nog steeds #ruimte oplevert om de juiste dingen te doen.

Gelukkig zijn ze ook zo oprecht om mee te geven wat er ondanks de goede opzet nog een beetje bij inschiet. Zoals bij één van hen het archiveren van documenten.

Ik moet jullie eerlijk bekennen dat dat bij mij ook regelmatig onder aan de to do lijst bungelt…

Maar het bijwerken hiervan is nu ingepland in een rustige periode. Ja zeker. Ingepland. En dat geeft rust.

Al met al hebben ze na een paar uur maatwerk-training een methodiek ontwikkeld die overzicht, #rust en ruimte in agenda en hoofd brengt. En dat iedere werkdag!

Ben jij ook toe aan in control zijn over je werkdag, wil je de regie over je agenda en geen #deadlines meer missen?
Vind je het belangrijk om de juiste dingen te doen en impact te hebben?

Maak dan tijd vrij voor een vrijblijvende intake met een zakelijk organizer. Dit is online en na een half uur weet je of het bij je past.

Bezig met je #beoordelingsgesprek? Dan volgt binnenkort je #planningsgesprek. Oftewel, waar ga jij je het komende jaar op richten en welke #ontwikkelpunten mogen worden aangescherpt om (nieuwe) doelen te behalen?

Bedenk je dat jouw werkgever #ontwikkelbudget beschikbaar heeft om jou te ondersteunen in je ontwikkeling.

Een kernkwaliteit die jou verder gaat helpen is #effectief plannen en organiseren. Ik bied maatwerktrainingen die jou daarin – in een paar korte sessies – naar een hoger niveau tillen. En je verleert het nooit.

Het is super leuk om te horen dat mijn “trainees” met een grote glimlach het gesprek afsluiten en relaxed het weekend in gaan. Ze zijn in control.

Mijn conclusie is dan ook: van een maatwerktraining in effectief plannen en organiseren word je blij. Een beter selling point kan ik niet verzinnen 😊

Comments are closed.