Intakegesprek en Offerte

Ieder heeft zijn of haar eigen hulpvraag. Naast de verschillende trainingen (zie “Trainingen” ), is er ruimte voor extra begeleiding of regelmatige “check-ins”. Door jezelf de vraag te stellen wat er goed ging in de afgelopen periode en wat er beter zou kunnen, kan je de methodiek aanpassen aan je behoeften en ervaring. Ook kan een halfjaarlijkse evaluatie een stimulans geven om de methodiek in je agenda aan te scherpen of een extra check te doen op je archief. Dit is allemaal op basis van mijn uurtarief.

Hoe beginnen we?

Na een eerste online kennismaking, bepaal jij of het wel of niet klikt en of je vertrouwen hebt in het samen opstellen van een maatwerkprogramma. Bij een volgende online meeting, doen we een uitgebreide intake van ongeveer een uur. Ik stel je gericht een aantal vragen die mij helpen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je hulpvraag. Indien het een medewerker van jouw bedrijf betreft, ga ik op basis van jouw input ook het gesprek aan met betrokkene, om een zo passend mogelijke offerte aan te kunnen bieden.
Uiteraard werk ik volgens de wettelijke bepalingen van de AVG en valt de overeenkomst onder de volgende leveringsvoorwaarden.

Offerte en intakegesprek inplannen

Offerte

Binnen 5 werkdagen na het laatste gesprek, ontvang je van mij via e-mail een voorstel tot samenwerking; de offerte. Kort daarop neem ik contact met je op om na te gaan of we met elkaar verder willen.

Geïnteresseerd in een kennismaking om te zien of wij een match zijn? Dan ontvang ik graag jouw bericht!

Online kennismaking: gratis

Online intake om maatwerkprogramma op te stellen: duur maximaal 1 uur: € 75,- per uur, excl btw. Hierna ontvang je een offerte.

Intake op locatie: € 75,- per uur, excl btw, maar inclusief reiskosten tot 15 km enkele reis. Daarboven reken ik € 0,29 per kilometer. Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht. Hierna ontvang je een offerte.