Intakegesprek en Offerte

Hoe beginnen we: de kennismaking en intake

Na een (gratis) online kennismaking, bepaal jij of het wel of niet klikt en of je vertrouwen hebt in het samen aangaan van een 1-op-1 training. Bij een volgende online meeting, doen we een intake van ongeveer 30-45 minuten. Ik stel je gericht vragen die mij helpen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je hulpvraag. Op basis hiervan kan ik samen met jou bepalen waar ik in jouw training de nadruk op moet leggen. Mijn trainingen zijn modulair, dus al naar gelang jouw hulpvraag kunnen we deze combineren.


Uiteraard werk ik volgens de wettelijke bepalingen van de hier te lezen AVG en valt de overeenkomst onder de hier te lezen leveringsvoorwaarden.

Offerte en intakegesprek inplannen

Offerte

Binnen 5 werkdagen na de intake, ontvang je van mij via e-mail een voorstel tot samenwerking; de offerte. Kort daarop neem ik telefonisch contact met je op om na te gaan of het aanbod aansluit bij jouw wensen.

Geïnteresseerd in een kennismaking om te zien of wij een match zijn? Dan ontvang ik graag jouw bericht!

Kosten online intake  € 75,- excl btw. Hierna ontvang je een offerte. Deze kosten worden hierin meegenomen.

Indien je afziet van samenwerking, ontvang je een factuur voor de intake.

Kosten intake op locatie om de hulpvraag en daarbij ook de werkplek te beoordelen: duur 1 uur: € 130,- excl btw, maar inclusief reiskosten (te berekenen op basis van 15 km vanaf mijn woonplaats.) Daarvoor reken ik € 0,29 per kilometer. Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht. Hierna ontvang je een offerte.

De kosten van de intake worden meegenomen in de offerte, plus de eerder genoemde reis- en parkeerkosten. Indien je afziet van samenwerking, ontvang je een factuur voor de intake inclusief reis- en parkeerkosten.

Comments are closed.