Wat zoek jij?

  • Wil jij grip krijgen en houden op je taken en to do’s?
  • Wil je e-mail(s) uit het verleden snel terug kunnen vinden?
  • Ben jij op zoek naar het efficiënt en overzichtelijk kunnen inrichten van je e-mailaccount(s)?

Grip krijgen en houden

Ik kan je helpen om grip te krijgen en te houden op je taken en to do’s. Ik ondersteun je om je inkomende e-mail goed bij te houden, zodat je geen acties over het hoofd ziet. Daardoor krijg je weer tijd om te focussen, zonder gestoord te worden door tijd- en energievreters. Tijdvreters zorgen ervoor dat jij op het eind van je werkdag denkt: ik heb heel veel gedaan, maar niet die dingen die ik had willen of moeten doen. De tijdvreters ontstaan met name als je niet efficiënt met je tijd omgaat. Lang moeten zoeken naar informatie, vergaderingen die langer duren, uitstelgedrag, geen goede communicatie, of misschien vind je het moeilijk om grenzen aan te geven. Ik help je grip te krijgen en te houden op je taken en to do’s.

Professional organizer, Adriana Luns, helpt jou grip te krijgen en te houden op je taken.

Wil jij proactief plannen en daardoor meer tijd overhouden voor die taken en onderwerpen waar jij als ondernemer of medewerker blij van wordt? Kies voor een prettig ingerichte werkplek.
Ik help je op weg met concrete oplossingen die direct toepasbaar zijn, zonder langlopende verplichtingen.


Ik ben een Professional Organizer, ervaren in de zakelijke markt.

Trainingen

Interesse in hoe ik jou kan helpen jouw digitale werkplek op orde te krijgen en ook zelf zo te houden?
Kijk dan eens bij mijn trainingen. Wie weet staat daar een training tussen die jou verder kan helpen. Daardoor krijg je overzicht en houd je grip op je taken. Daarnaast bied ik een training aan speciaal voor managers en executive assistentes.

Over mij

Ik ben Adriana Luns, 55 jaar en woon in Zuid-Oost Brabant. Door mijn jarenlange ervaring als secretaresse van CEO’s kan ik me goed verplaatsen in verschillende zakelijke omstandigheden. Ik kan jou helpen om samen tot een maatwerkoplossing te komen voor jouw hulpvragen. Wil je meer over mij weten? Lees dan de over mij-pagina of bekijk mijn LinkedIn-profiel.